Wat ga je ervaren tijdens dit programma?

 

=

Diepe ontspannende werking op lichaam en geest, innerlijke en fysieke rust

=

Van zelfzorg een dagelijkse gewoonte maken

=

Echt uitrusten en spanningen loslaten

=

Meer energie en focus

=

Body- en mind technieken voor stressvolle momenten

=

Ademhalingstechnieken en oefeningen voor verschillende situaties

=

Ontspanningsoefeningen vanuit Yoga, Mindfulness, Thai Chi en Qi gong

Persoonlijk

Ik ben Bouwina en ik train vrouwen naar meer innerlijke rust en balans in hun dagelijks leven. Ik geef praktische adviezen voor een gezonde, gelukkige en relaxte leefstijl. Door bewuster te leven en bewust te leren ontspannen heb ik zelf weer de controle gekregen over mijn eigen leven. Ik maak hierbij onder andere gebruik van eenvoudige en praktische oefeningen/technieken vanuit yoga, mindfulness, tai chi en Qi qong. Ik voed mijn lichaam ipv het te vullen en zorg voor voldoende beweging maar ook voor ontspanning.

Grenzen aangeven

Ik was een echte pleaser en ik wou iedereen graag te vriend houden en daardoor gaf ik nooit mijn grenzen aan. Ik had altijd veel last van stress en leefde al jaren op de automatische piloot. Ik werd heel goed in mezelf aanpassen, in het zorgen voor anderen, in mezelf wegcijferen. Je herkent het vast wel, je zegt ja terwijl je eigenlijk nee had willen zeggen, dat doe je om anderen niet teleur te stellen. Het heeft even geduurd bij mij maar ik kan en durf nu gewoon “Nee” te zeggen als ik iets niet wil, ik geef duidelijk mijn grenzen aan.

Weer lekker in mijn vel

Ik had veel last van allerlei vage klachten toen ik bij Bouwina Yin yoga lessen ging volgen. Na een paar lessen kon ik mij al beter ontspannen. Bouwina heeft een hele rustige stem en geeft op een nuchtere manier les. Ik heb mij daarna ingeschreven voor het online progamma. Dit was echt een cadeautje voor mezelf, ik zit nu weer lekker in mijn vel, heb veel meer rust in mijn hoofd en geef nu goed mijn grenzen aan.

Een stevige basis van kracht en rust

Ik heb een stevige basis gecreëerd die zorgt voor kracht en rust. Ik weet nu wat echt uitrusten voor je doet, ik heb weer veel meer energie en kan mij beter concentreren.

Ik gebruik dagelijks de praktische technieken en oefeningen uit het programma. En niet te vergeten de heerlijke Yoga Nidra sessies die ik lekker overal kan volgen, op een moment wanneer het mij uitkomt. Of wanneer ik zelf voel dat ik het nodig heb. Het is echt een heel fijn en makkelijk programma om te volgen. Het resultaat hangt helemaal van jezelf af. Maar door het enthousiasme en de gedrevenheid van Bouwina lukt het mij nu om iedere dag binnen 5 tot 10 minuten mijn spanningen los te laten en mijzelf weer energiek en opgeladen te voelen. Had ik dit maar eerder geweten…

Maaike (49)

Waarom dit  programma?

Het programma is toegankelijk voor iedereen. Je ontvangt van mij het programma voor 21 dagen per mail, zo kun jij op je eigen tempo het programma volgen waar en wanneer je maar wilt. Je ontvangt gedurende 3 weken voor iedere week een Yoga Nidra of ontspanning-sessies (audio) en dagelijks body-mindtechnieken voor innerlijke en fysieke rust. Bovendien heb je onbeperkt toegang tot de sessies en al het oefenmateriaal.

Heb jij het gevoel dat je altijd AAN staat?

Ben je vaak vermoeid?

Wil jij een stevige basis van rust en balans creëren?

Heb je concentratie problemen?

Zit je altijd in je hoofd en wil je graag meer vanuit je hart leven?

Leren om beter je eigen grenzen aan te geven?

Wil je graag meer energie en vitaliteit?

;

Binnen 21 dagen naar meer rust en balans 

;

7 audio-opnames voor meer rust en ontspanning 

;

Van zelfzorg een dagelijkse gewoonte maken

;

3 ontspannende Yoga nidra- sessies voor een stevige basis van kracht en rust

;

Effectieve adem- en ontspanningstechnieken voor body & mind

;

Een gelukkiger en relaxter leven

;

Onbeperkt toegang tot de sessies!