About

Hey, wat leuk dat je hier bent, ik ben Bouwina Miedema, yogadocente met een passie voor gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Na een jarenlange loopbaan in de commerciële branche, zowel op de verkoopvloer als achter de schermen, ben ik de afgelopen 8 jaar werkzaam geweest in het MCL. Hier heb ik in 2017 met veel plezier mogen meewerken aan de introductie van een nieuw voedingsconcept voor de patiënten.

In 2015 kreeg ik te horen dat ik een leveraandoening had. Met dit gegeven heb ik mijn eigen voeding- en leefstijl zo weten aan te passen zodat ik weer volop kan genieten van mijn leven! Tijdens mijn opleiding tot yogadocente heb ik geleerd dicht bij mijn eigen gevoel te blijven en te luisteren naar mijn intuïtie. Als je je gevoel volgt, gaat de rest vanzelf.

Dit resulteerde voor mij in het nemen van een sabbatical voor een jaar. Een jaar om tot rust te komen en te reflecteren, maar vooral ook om meer te genieten! Een jaar om erachter te komen dat ik eigenlijk de afgelopen jaren vooral op de automatische piloot heb geleefd. Omdat mijn sabbatical naar zijn einde loopt moet ik binnenkort een hele belangrijke beslissing nemen. Durf ik nu eindelijk de stap te nemen om volledig mijn eigen koers te gaan varen? Vanaf het moment dat yoga op mijn pad is gekomen heb ik weer geleerd om naar mezelf te luisteren, mijn grenzen aan te geven en weer te leven vanuit mijn hart en niet vanuit mijn hoofd. Toch blijft het spannend om je volledig over te geven aan je eigen gevoel. Herkenbaar? Ik probeer oude conditioneringen die nog heel veel invloed hebben op mijn leven van vandaag steeds meer los te laten. Wetende, dat ik in de komende tijd vooral vanuit innerlijke rust en stilte mijn beslissing ga nemen!

Wordt vervolgd…

Liefs,

Bouwina