Selecteer een pagina

Happy Lifestyle

Leuk dat je hier bent, de kans is groot dat jij inspiratie zoekt voor het creëren van een gelukkige leefstijl. Je doet erg je best, maar aan het einde van de dag ben je vaak te moe om nog wat leuks te gaan doen. Je bent waarschijnlijk al weer bezig met wat er morgen allemaal weer moet. Ik weet hoe jij je voelt, ik had dit ook elke dag, met de nadruk op had! Tijd nemen voor mijzelf was voor mij altijd een enorme uitdaging als werkende vrouw, moeder en echtgenote. Er was altijd wel iets dat moest, zorgen voor anderen en weinig of geen tijd voor mijzelf. Jarenlang ging dit goed, tot het moment dat ik een sabbatical nam in 2018. Ik heb enorm veel over mijzelf geleerd en ik nam de beslissing om voortaan op mijn eigen voorwaarden te leven. Makkelijk? Nou, nee niet bepaald! Maar het is voor mij een bewuste keuze geweest om niet meer mee te doen aan de ratrace. Ik had twee keuzes:

  • Een leven vol (voor mij vaak vervelende) verplichtingen, veel onnodige stress en een 9 tot 5 baan.
  • Een meer ontspannen leven met meer meer vrijheid en onafhankelijkheid.

 

Meer vrijheid en onafhankelijkheid

Je raadt waarschijnlijk al waar ik voor gekozen heb. Of dit een makkelijke keuze is geweest? Nee, het heeft een hele tijd geduurd voordat ik deze stap durfde te zetten. Maar mijn leven is tegenwoordig een stuk leuker en relaxter geworden, door uit de ratrace te stappen, mij te focussen op de positieve dingen in mijn leven en Nee te zeggen tegen de dingen die ik niet wil.

Door stap voor stap wat meer rust, ruimte en evenwicht voor jezelf te creëren wordt je leven een stuk leuker en relaxter. Vanuit een ontspannen basis kun jij je eigen leven beter vormgeven en je focussen op wat voor jou belangrijk is. Ik geef je graag inspiratie hoe jij een happy lifestyle kunt creëren, zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en lekker kunt genieten van dat wat echt belangrijk is voor jou.

Ik kan niet wachten om jou te inspireren om een leuker en relaxter leven te creëren zodat je kunt genieten van wat er echt toe doet! Als jij lekker in je vel zit heeft dit een positieve weerslag op alles in je leven!

Ik wens je veel leesplezier,

 

Liefs Bo