Leefstijl aanpassen

Ik ben Bouwina, 50 jaar en ik coach en inspireer vrouwen op het gebied van een gezonde leefstijl. Doordat ik mijn eigen leefstijl op een eenvoudige en effectieve manier ben gaan aanpassen, heb ik naast meer energie en vitaliteit meer rust in mijn hoofd! Ik volgde in 2016 een 200-uurs opleiding tot (Yin)yogadocente bij Johan Noorloos. En heb in 2017 mijn Teachertraining (erkend door de Yoga Alliance) afgerond. In 2018 ben ik begonnen met de opleiding tot BGN gewichtsconsulente. Naast de Yin yoga teacher training bij de Nieuwe Yogaschool heb ik afgelopen jaar ook de Fusion hormoonyoga opleiding gevolgd en afgerond bij Sylvia Mullaart-Bonn (erkende bijscholing VYN, 36 accreditatiepunten). Momenteel ben ik bezig met een opleiding Lifecoach op HBO niveau ter verdieping en accreditatie. Mijn bewust gekozen opleidingen hebben mijn leven echt positief verandert. Ik verdiep en school mij daarom nog steeds bij over alles wat jou echt meer ontspanning brengt (Yoga Nidra, Hormoonyoga, Restorative Yoga, Yin yoga & meridianen, Yoga & bindweefselmassage en Mindfulness).

Mijn werkwijze

Ik inspireer jou graag om meer innerlijke rust en balans te creëren in je dagelijks leven op een natuurlijke manier. Dit doe ik door yoga, voeding en een gezonde leefstijl met elkaar te combineren.

Wil jij graag een gezonde leefstijl en/of wil jij meer innerlijke rust en balans in je dagelijks leven? Ik hoop dat we elkaar dan binnenkort een keer gaan ontmoeten! Ik wil graag kennis met je maken tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.