• Kun je je niet meer ontspannen?

  • Heb je veel last van vermoeidheid?

  • Heb je last van hormonale klachten?

  • Wil je graag meer energie en een soepeler lichaam?

  • Wil je graag meer vitaliteit en innerlijke rust?

  • Wil je graag lekker in je vel zitten?

Ik ben Bouwina (49), yogadocente met een passie voor voeding en ik adviseer en begeleid vrouwen naar een Happy & Healthy Lifestyle. In 2015 kreeg ik te horen dat er iets niet goed was met mijn lever, ik kwam er al vrij snel achter dat dit mede door mijn leefstijl kwam. Ik was een echte pleaser, ik wou iedereen graag te vriend houden en daardoor gaf ik nooit mijn grenzen aan. Ik had altijd veel last van stress en leefde al jaren op de automatische piloot. Ik werd heel goed in mezelf aanpassen, in het zorgen voor anderen, in mezelf wegcijferen. Je herkent het vast wel, je zegt ja terwijl je eigenlijk nee had willen zeggen, dat doe je om anderen niet teleur te stellen. Het heeft even geduurd bij mij maar ik kan en durf nu gewoon “Nee” te zeggen als ik iets niet wil, ik geef duidelijk mijn grenzen aan. Door mijn leefstijl aan te passen heb ik weer rust in mijn hoofd, ik zit weer goed in mijn vel en voel ik mij weer fit en vitaal. Ik combineerde mijn kennis over voeding, met yoga en leefstijl advies speciaal voor vrouwen en hieruit ontstond mijn online progamma ‘Happy Healthy Women’. Met dit 8 weekse programma coach ik vrouwen naar meer rust en balans in hun dagelijks leven.

Ik had veel last van allerlei vage overgangsklachten toen ik bij Bouwina (Yin Studio Bo) Yin yoga lessen ging volgen. Na een paar lessen kon ik mij al beter ontspannen. Bouwina heeft een hele rustige stem en geeft op een nuchtere manier les. Ik heb mij daarna ingeschreven voor het online progamma. Dit was echt een cadeautje voor mezelf, ik zit nu weer lekker in mijn vel, heb veel minder overgangsklachten en geef nu goed mijn grenzen aan. Leuke bijkomstigheid is dat ik 4 kilo ben afgevallen en dat zonder dieet! Je krijgt alle tools aangeboden voor een blijvende verandering van je leefstijl, ik kan het elke vrouw vanaf een jaar of veertig aanraden. Ik heb ook veel gehad aan de online workshop “Happy Healthy Hormonen” en niet te vergeten de heerlijke yin yogalessen die ik lekker thuis kon volgen. Het is echt een heel fijn progamma en Bouwina neemt alle tijd voor je, dankjewel voor je coaching en advies de afgelopen 2 maanden.

Marjan (49)

Tijdens mijn online progamma ‘Happy Healthy Women’ gaan we 8 weken lang dagelijks stap voor stap werken aan jouw unieke Happy & Healthy Lifestyle, een lifestyle met meer balans en rust in je dagelijks even! Elke dag coach ik jou in de vorm van opdrachten, motivatie, tips & tricks, tools in combinatie met het werkboek een Happy & Healthy Lifestyle. Ben jij klaar voor een lifestyle & mindset change?

Jij wilt vitaal ouder worden

Je wilt bewust en gezond leven

Jij wilt je hormonen in balans

Je wilt graag meer innerlijke rust

;

8-weken stappenplan ‘Happy Healthy Women’ 

;

Werkboek ‘meer rust en balans in je dagelijks leven’

;

2 heerlijke online relax-yin yogalessen

;

Dagelijks inspiratie en motivatiemail in je mailbox voor jouw Happy & Healthy Lifestyle! Opdrachten, tips en tools in combinatie met werkboek

;

Online meditaties en ademhalingsoefeningen voor meer ontspanning

;

extra bonus: Happy & Healthy Lifestyle Box twv €20,00!