Vrouw in balans progamma

Wil jij ook meer energie, vitaliteit en balans binnen tee maanden?
  • Kun je je niet meer ontspannen?

  • Heb je veel last van vermoeidheid?

  • Heb je last van hormonale klachten?

  • Wil je graag meer energie en een soepeler lichaam?

  • Wil je graag gezond en vitaal ouder worden?

  • Wil je graag lekker in je vel zitten?

Ik ben Bouwina (49), yogadocente met een passie voor voeding en ik adviseer en begeleid vrouwen naar een Happy & Healthy Lifestyle. In 2015 kreeg ik te horen dat ik iets aan mijn lever had, ik kwam er al vrij snel achter dat dit mede door mijn leefstijl kwam. Ik was een echte pleaser, ik wou iedereen graag te vriend houden en daardoor gaf ik nooit mijn grenzen aan. Ik had altijd veel last van stress en leefde al jaren op de automatische piloot. Ik werd heel goed in mezelf aanpassen, in het zorgen voor anderen, in mezelf wegcijferen. Je herkent het vast wel, je zegt ja terwijl je eigenlijk nee had willen zeggen, dat doe je om anderen niet teleur te stellen. Het heeft even geduurd bij mij maar ik kan en durf nu gewoon Nee te zeggen als ik iets niet wil, ik geef duidelijk mijn grenzen aan. Door mijn leefstijl aan te passen heb ik weer rust in mijn hoofd, ik zit weer goed in mijn vel en voel ik mij weer fit en vitaal. Ik combineerde mijn kennis over voeding, met yoga en leefstijladvies. Hierdoor ontstond mijn online progamma ‘Vrouw in balans’.

This Lifestyle program not only changes your body, it changes your mind, your attitude and your mood!

 

Tijdens mijn online progamma ‘Vrouw in balans’ gaan we 8 weken lang dagelijks stap voor stap werken aan jouw unieke Happy & Healthy Lifestyle. Elke dag coach ik jou in de vorm van opdrachten, motivatie, tips & tricks, tools in combinatie met het werkboek ‘Vrouw in balans’.

Jij wilt vitaal ouder worden

Je wilt bewust en gezond leven

Jij wilt je hormonen in balans

Je wil graag leren om jezelf te ontspannen

;

8-stappen coachplan ‘Vrouw in balans’ 

;

Wekelijks opdrachten passend bij het thema in je mailbox

;

Werkboek Vrouw in balans

;

2 heerlijke online relax-yin yogalessen

;

Dagelijks inspiratie en motivatiemail in je mailbox voor jouw Happy & Healthy Lifestyle

;

Online meditaties en ademhalingsoefeningen voor meer ontspanning

;

1 coach gesprek 1-op-1, online en persoonlijk!

;

extra bonussen: boek, online workshop, week- en maandmenu PuurGezond methode

;

8-stappen coachplan ‘Vrouw in balans’ 

;

Wekelijks opdrachten passend bij het thema in je mailbox

;

Werkboek Vrouw in balans

;

4 heerlijke online relax-yin yogalessen

;

Dagelijks inspiratie en motivatiemail in je mailbox voor jouw Happy & Healthy Lifestyle

;

Online meditaties en ademhalingsoefeningen voor meer ontspanning

;

2 coach gesprekken 1-op-1, online en persoonlijk!

;

extra bonussen: boeken, online workshops, week- en maandmenu’s PuurGezond methode

Nu is het jouw tijd om in balans te leven!

 

Maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!