Happy & Healthy Lifestyleprogamma

Leef jij leven lekker zonder hormonale en/of overgangsklachten?

 

  • Heb je last van stemmingswisselingen?

  • Heb je veel last van vermoeidheid?

  • Heb je last van onverklaarbare gewichtstoename?

  • Wil graag meer energie en een soepeler lichaam?

  • Wil je graag gezond en vitaal ouder worden?

  • Wil je graag lekker in je vel zitten?

Ik ben Bouwina (49), yogadocente met een passie voor voeding en ik adviseer en begeleid vrouwen naar een Happy & Healthy Lifestyle. In 2015 kreeg ik te horen dat ik een leveraandoening had, ik kwam er al vrij snel achter dat dit mede door mijn leefstijl kwam. Ik was een echte pleaser, ik wou iedereen graag te vriend houden en daardoor gaf ik nooit mijn grenzen aan. Ik had altijd veel last van stress en leefde al jaren op de automatische piloot. Ik werd heel goed in mezelf aanpassen, in het zorgen voor anderen, in mezelf wegcijferen. Je herkent het vast wel, je zegt ja terwijl je eigenlijk nee had willen zeggen, dat doe je om anderen niet teleur te stellen. Het heeft even geduurd bij mij maar ik kan en durf nu gewoon nee te zeggen als ik iets niet wil, ik geef duidelijk mijn grenzen aan. Door mijn leefstijl aan te passen heb ik weer rust in mijn hoofd, ik zit weer goed in mijn vel en voel ik mij weer fit en vitaal. Ik combineerde mijn kennis over voeding, met yoga en leefstijladvies hierdoor ontstond mijn Happy & Healthy Lifestyle progamma voor vrouwen met overgangsklachten.

Creëer je eigen Happy&Healthy Lifestyle met dit unieke 8 weken progamma

 

Jij wilt vitaal ouder worden

Je wilt bewust en gezond leven

Jij wilt je hormonen in balans

Je wilt zo weinig mogelijk last hebben van overgangsklachten

;

8-stappen coachplan Happy & Healthy Lifestyle voor de  40+ vrouw

;

Wekelijks opdrachten passend bij het thema in je mailbox

;

Werkboek Happy & Healthy Lifestyle

;

2 Online yin-yogalessen

;

Online meditaties en ademhalingsoefeningen voor meer ontspanning

;

Wekelijks inspiratiemail in je mailbox voor jouw Happy & Healthy Lifestyle

;

Toegang tot de besloten Facebookgroep

This program not only changes your body, it changes your mind, your attitude and your mood!

Extra bonussen