About

Hi, ik ben Bo, moeder, echtgenote en eigenaresse van Hotel Mama. Je kent ze vast wel Hotel Mama, 24/7 geopend voor het hele gezin 😉 Zij staat altijd klaar voor iedereen, iedereen is er van harte welkom, ze heeft altijd een luisterend oor en helpt je graag.

Hoe kom jij toch altijd in deze hectische wereld wel tot rust? Waarom lukt jou dat wel en mij niet? De vraag die bijna al mijn vrienden en collega’s stellen aan mij. Waarom stellen ze deze vraag aan mij zul jij waarschijnlijk nu denken? Nou, ik was altijd al een stuiterballetje – nog steeds af en toe 😉 en werd altijd ontzettend moe van alles en iedereen, maar vooral …. van mezelf! Ik heb de afgelopen jaren van alles geleerd over waarom rust zo belangrijk voor je is, ik heb een aantal yoga opleidingen gevolgd en deze met veel plezier en succes afgesloten. Ik heb geleerd over en gelezen over ons lichaam. Hoe we ons lichaam tot rust kunnen brengen met eenvoudige maar effectieve oefeningen. Het heeft mij enorm geholpen, ik heb veel meer rust en daardoor ook veel minder stress in mijn leven.

Ben jij ook toe aan rust? En dan bedoel ik echte rust, rust in je lichaam en rust in je hoofd? Zonder zweverig te worden, want dat ben ik absoluut niet, dan ben je hier op het juiste adres. Je vind op deze lifestyleblog artikelen en inspiratie voor meer rust en balans in je dagelijks leven.

Veel leesplezier toegewenst,

Liefs Bo

Liefs Bo!